MALLORCA VS BANGKOK

Jag och mami åker utomlands varje år och i år står det mellan Mallorca och Bangkok. Jag själv har svårt att bestämma mig och min mamma bryr sig inte speciellt mkt, så vad tkr ni?:)

Mallorca:
Om vi åker t Mallorca så åker vi i början av sommarlovet och stannar där i en vecka. Det ska vara ganska bra shopping där osså är det ju många fina stränder där.Bangkok:
Om vi åker t Bangkok så är vi typ borta hela jullovet. Ganska skönt att slippa snön&kylan men jag vet inte om jag orkar vänta ända t december?:|
Isf kmr vi typ vara i Bangkok och shoppa i ca 4-5 dagar sen ville mamma åka t Kambodja och kolla på ruiner och temel vilket inte jag är lika intresserad av men om jag får shoppa så får jag väll stå ut med att mamma ska kolla på gamla stenar. Och sen blir det nog att åka till nån strand någonstans i Thailand om vi inte stannar och badar i Kambodja.Så vad tycker ni att jag ska åka? Det är bara att kommentera, hur svårt kan det va?;)


SNOW


hågis♥


lisa, hågis och nickie :]


hågis :]♥


lisa♥


lisa sköter grillen...


...medans nickie läser reglerna ;]


hågis :]♥
grillade bullar (y)


vickan, nickie, ebbson, berglöw och lisa :]

110228

Vaknade typ halv sju av att nån smsa om jag var vaken, kul:tired:
Ingen sovmorgon här inte. Nu ligger jag och myser med mina katter och lyssnar på musik. Senare idag så ska jag ut i skogen med mamma och sen vill jag ner på stan och köpa nagellack också, hah. Skönt med sportlov, har varit efterlängtat som fan. I lördags så var jag förresten i v-ås, köpte inte så mkt. Man kmr inte speciellt långt med en 500 lapp. Det blev iaf ett par springtights, har velat haft det i typ ett år nu men jag har aldrig hittat någon som är pefekt i storlek och allt. Sen köpte mamma lite saker på kicks t mig, tack mamma. Hon köpte springtightsen också btw(A)
Osså köpte jag ett par svarta jeans fast jag tkr inte att det är jeans men ändå och ett par solglasögon. Visste ni förresten att jag samlar på solglasögon? Now you know;)
Och igår vann vi matchen mot sala med 4-1, grymt tjejer. Tack Alle, Jessica och Elin för att ni kunde hoppa in den matchen.
Men nu ska jag nog gå och dansa, hihi.
Tjingeling/h