151128

Hej hopp alla trogna bloggläsare! Idag hade jag och Max bestämt oss för att åka till Västerås för att främst titta på lite inredning till mitt "nya" rum. Målade om det ifrån gräddvitt till vitt för inte allt så länge sedan. Självklart stannade vi inne på andra butiker än heminredningsbutiker. Hittade massor av kläder jag vill ha men som vanligt när man hittar något man vill ha så har man inga pengar till det. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Finding Carter, puss!

151118

Efter plugget idag så hade jag klipptid, vilket verkliiigen behövdes. Inte klippt håret sedan 2013 och det har blivit så tunt och slitet sedan dess. Klippte mer än tänkt men är just nu jättenöjd! Efter detta så har jag bara chillat hemma hos Max och senare ska jag väl hem en sväng. Ha en bra kväll!

Halloumi Burgers

I söndags lagade jag och min kära moder de godaste halloumiburgarna jag någonsin ätit med karameliserad rödlök och mangodressing. Mangodressingen var verkligen någonting extra och receptet hittar ni här. Vi bakade dock eget bröd istället för portabellobröd och så tyckte i alla fall jag att man kunde strunta i den karameliserade rödlöken.