Movies - July

+
Miss Representation - Så himla viktigt dokumentär!
 
-
The Longest Ride - Jag tyckte faktiskt inte om den här filmen, trots att det fått så bra omdömen. Gillade inte konceptet och karaktärerna. Tyckte även att det blev lite rörigt,  men gillade dock slutet.

150728

Sedan sist har det faktiskt hänt en del. Några timmar efter det senaste inlägget så gick jag till Lucas där massa vänner jag inte träffat på ett tag befann sig. Efter någon timmes skratt där så åkte jag med Max för att hämta hans föräldrar från Arlanda. Så fort vi kom hem igen så somnade vi ock vaknade inte upp förens vid 13.00 dagen efter. Den dagen spenderades åt att handla, övningsköra, intervaller i regnet och helkropps träning. Körde faktiskt för första gången i trafik, vilket var jätteroligt och lite jobbigt. Men är verkligen överraskad över mina framsteg då detta bara var den tredje dagen jag någonsin kört bil.
Igår så var jag på introduktionsmöte för jobbet och redan idag blev min första dag! Så idag har jag lärt mig att städa matsalen samt göra pommes frites. Blev lite stressigt ett tag men fick ändå väldigt bra kritik senare. Efter det övningskörde jag och idag övade vi på att växla. Nu är jag helt slut så ska bara ligga och slappa resten av kvällen. Vi hörs!

150725

Klev upp från sängen vid 11 för att ta en lång promenad, blev även lite intervaller. När jag sedan kom hem tränade jag rumpan och efter det duschade jag. Det var sååå länge sedan jag tränade och det behövdes verkligen nu. Har även hunnit övningsköra idag igen. Körde ungefär likadant som igår fast la i gasen idag också. Gick riktigt bra och hade ganska bra flyt. Var även förbi McDonald's för att hämta lite papper som ska vara lästa innan måndag. Så hade tänkt att läsa igenom de nu. Syns!