Movies - December

+
Goosebumps - Tyckte om serien och böckerna när jag var yngre så detta kan vara skälet till varför jag gillade den här filmen.

Raw Chocolate Balls

 
Recept för 10-15st
3dl mandlar
2msk kokosolja
3msk kakaopulver
1msk macapulver
5 dadlar (urkärnade)
 
1. Kör mandlarna i matberedare tills de bildar ett fint mjöl.
2. Tillsätt kokosolja och kör igen.
3. Tillsätt kakao- och macapulver, kör igen.
4. Tillsätt dadlar och kör igen.
5. Forma till bollar och ställ sedan in i frysen.
6. Klart!
 
Riktigt enkelt att göra och sååå gott (speciellt med ett glas mjölk till) samt nyttigt. Macapulver sägs öka energinivån och uthålligheten. Till en början tyckte jag att de var helt okej men efter en natt i frysen så tyckte jag att de hade blivit ännu godare. Har under drygt en vecka redan gjort tre satser då de har tagit slut så snabbt. Kan även läggas i kylen men jag föredrar frysen. Håller cirka en vecka i kylen och lite längre i frysen. Går säkert att byta ut mandlarna mot mandelmjöl också.

151220

Heeej! Sen sist så har jag jobbat, varit hos tandläkaren och pluggat. Igår sade jag även hejdå till Max som åkte hem till sina föräldrar. Sedan jobbade jag och efter det träffade jag Emma. Idag har jag gjort macabollar, återigen jobbat och just nu tittar jag på film med mamma. Receptet på macabollarna publiceras efter detta. I och med att min MacBook har slutar fungera, i princip, och att Max har åkt iväg så kommer jag att mobilblogga hädanefter vilket resulterar att det inte kommer bli några bilder. Jag har dock några utkast som jag tänkt att posta. Nu börjar filmen igen!