ALL THE THINGS YOU'D SAY, THEY WERE NEVER TRUE

Efter plugget idag så åkte jag hem till Ida sedan åkte vi iväg på träning. Gick väl sådär, kände att jag var rätt seg idag, men så är det. Kom hem och har precis gått igenom en stor fet kasse med kläder jag fick av Persson. Jag bryr mig faktist inte ett dugg om kläder är begangnade eller inte. Tycker det är rätt smart att ärva kläder, man får dom gratis och oftast hittar man alltid någonting man vill ha. Sen tycker jag det är skitkul att göra om kläder, klippa i dom och sånt:) Så tack Persson!:) Nu ska jag väl gå upp och äta ett äpple tror jag, eller jag vet inte. Jag ska i alla fall inte ligga kvar här och dega!

110930

Next up, plugget. Seeyah!


hinner inte fixa någon bättre bild men idag så har jag i alla fall på mig min pippitröja, mörkblå jeans + lite små lockigt hår :)

YOU WILL FAIL

Nu har jag pluggat och packat klart. Kommer inte ha nåt jävla rätt på so'n, inte för att jag pluggade någonting på det men ändå..:) Vi får väl se hur det går;) Nu ska jag gå ner i mitt rum och fixa massa saker sedan ska jag sova. Fasiken vad skönt! Godnatt finaste!