101129

Hann inte blogga igår eftersom jag höll på med bilderna från kvällen innan hela dagen.
Idag så var sv rätt skön eftersom vi bara fick hålla på med en mac hela lektionen, idrott har vi ju också haft och jag hade plinthopp och jag klara iaf mellanhoppet men nu håller jag på med grenhoppet. Skridskor på ons också, kmr ju gå skit men man får ju G om man är ute med en kona så de funkar väll?
Sen har jag fösökt att ladda in bilderna på min data nu också men jag har bara fått in hälften men jag laddar in dom på bloggen sen när jag har alla.
Tjingeling/h


101126

Eller är det kanske 27 nu? Skitsamma;)
Aja idag eller igår eller vad man nu ska säga så vare skola, träning och sen kom Hannah, Clara och Persson. Vi drog först t Verona och käka pizza sen t hemköp och köpte massa saker. Har förresten pengar på mobben nu;)
Aja, sen drog vi hem och kolla först på Barnhemmet för typ tredje gången för mig och Hannah osså kollade vi på 100 girls.
Och just nu så ligger Clara och Julia på golvet och Hannah i soffan och sover, hahah. Vettefan varför dom ligger på golvet men gärna för mig.
Juste, jag hade typ somnat runt fem och sen när jag vaknade lite senare så jag ut som en jävla apa. Dom hade fan målat hela mitt ansikte med kajal och mascara, kul. Men ni vet, hämnden är ljuv. Så efter ett tag så somna dom och då hällde jag vatten på dom(A)
Undra om jag inte ska måla mustach på dom snart också. Men nu har dom somnat igen så nu sitter jag själv uppe. Jag kan inte sova heller men jag får väll kolla på vad som har hänt på facebook.
Bilder kommer i nåt annat inlägg senare idag typ;)
Tjingeling/h

101125

Idag har jag städat-.-'
Pluggade nyss klart i eng, spa och so. Tror att jag kmr få ta hem matteboken också men om jag jobbar på imårn så slipper jag nog de. Gjorde hörtestet på eng idag, fick fullpott;)
Imårn så är de ju prov i so på asatro, för en gångs skull tror jag iaf att de kmr gå okej. Men who knows, de kanske går skit. Sen blir de hem och hämta innebandy sakerna och sen dra på träning efter de så blir det hem och duscha och sen kmr Clara, Persson o Hannah hit och stannar över natten;)
Tjingeling/h