150325

Skyndade mig så gott jag kunde imorse till tåget med mina stela ben. Måste verkligen börja stretcha efter träning igen. Framme i skolan fick vi lära oss fransk manikyr med gelélack och sotningar som var inte var det lättaste. Efter skolan åkte jag direkt hem och började med middagen. Dagen i ära så fick det faktiskt bli våfflor idag. Efter det har jag suttit mestadels med en uppsats. Nu ska jag snart sussa, natti!

150323

Nu har jag precis valt mina individuella val, jag hoppas att det blir bra. Annars så har jag idag bara varit i skolan och sedan gymmat. Körde en och en halv timmes ben idag med lite nya övningar, hoppas på träningsvärk imorgon! Saknar redan pojkvännen, haha, men han är ju i alla fall inte borta nå länge. Jaja, jag har även lyckats bädda min säng någorlunda, vem kunde ana hur svårt det är att bädda en 180cm säng?

150322

Klev upp jättetidigt imorse för att säga hejdå till pojkvännen som åker till Berlin. Så vid sex åkte vi och lämnade av honom. Saknar honom redan, haha. Efter det sov jag någon timme, hade lite hemmspa och gick sedan hem till en fin vän för att titta på den senaste Beck filmen. Väl hemma så satte jag igång med pluggandet samtidigt som jag dippade nachos i guacamole. Nu är jag jättetrött, så godnatt!