150224

Goddag! Helgen spenderades med Max, vi gjorde ingenting särskilt. Men igår vankades det sleepover som bestod av massa prat med tre fina tjejer. Så roligt att träffa dem, insåg verkligen hur mycket jag hade saknat dem. Imorse så tog vi oss tiden att laga våfflor till brunch, vilket blev jättegott! Sen gick jag hem i snön och just nu väntar jag mest på att Max ska svara i telefon.

150220

Skönt med fredag och lov! Kunde inte somna igårkväll så mötte upp pojkvännen och sov hemma hos honom. Efter skolan idag så gymmade jag och mötte sedan upp pojkvännen. Vi gick på stan en stund och kom nyss hem. Nu ligger jag nyduschad och nedbäddad i min stora säng. Jag har dock inga planer för kvällen, men som det ser ut nu så kommer den spenderas med min pojkvän eller med någa tjejkompisar.

150219

Hej fina ni! Idag har jag varit i skolan och första lektionen bestod av att lära mig använda curlers. Resultatet ser ni ovan. Ska bli riktigt intressant att få se lockarna, då de ska sitta i tills nästa lektion. Sedan hade vi mentorstid och styleadvising. Efter skolan så gick jag hem till Max och var där i några timmar innan jag var tvungen att gå hem för att laga middag. Och nu sitter jag i sängen och försöker få min mobil att sammarbeta med mig. Resten av kvällen kommer nog i alla fall bestå av läsning, puss!