I Miss Florida!

Gråa dagar som denna längtar jag tillbaka till varma och soliga Florida. Saknar shoppingen, maten, vädret och stränderna.

141125

Idag stannade jag hemma från skolan då jag hade en tandläkartid som låg i dåligt förhållande med mina lektioner. Så jag har sovit i princip hela dagen eftersom jag inte sov så jättemycket inatt. Men klev upp vid 12 tiden och fixade någonting att äta och gick sedan till tandläkaren. Allt såg bra ut så tog inte så lång tid innan jag var klar, så tog en liten promenad när jag ändå var ute. Efter det har jag sovit fram tills nu, men nu ska jag äta middag!

STS Malta - Q/A

fanns det mycket shopping?
Mycket kanske det inte fanns, men det som fanns var ändå ganska bra. Problemet är dock att du inte har så många "shoppingdagar".
 
Badade du med delfiner? hur gjorde du isf det var det med pånågot paket du köpte eller hur gjorde du?
Jag badade inte med delfiner, men jag tror att man kunde göra det på Splash & Fun för någon peng.
 
Hej har lite frågor om Ramla Bay. Var det mycket alkohol på festerna och i vardagen där bort? Hade du lagt till explorer pass eller hitta ni på egna aktiviteter? Var det bara svenskar där eller från olika länder? vilken kurs gick du?
Jag kom inte i kontakt med alkohol där borta, men jag vet att det förekom. Jag hade lagt till Explorer Pass. De veckorna jag var där så var det i princip bara svenskar och några norska. Jag gick STS International.
 
Heej! 
När du var på Malta åkte du ju med sts och jag undrar hur det var med alkoholen där. Fick man dricka eller inte?
Nej, man får inte dricka alkohol där.