Movies - May

+
The Starving Games - Ganska bra parodi av The Hunger Games.
The Hungover Games - Ännu en helt okej parodi av The Hunger Games.
The Frozen Ground - En måste-se-film! Riktigt bra var den + att den var baserad på en verklig händelse. Slutet gav mig rysningar. Vanessa Hudgens och Nicolas Cage gjorde även ett imponerande skådespeleri.
 
/
Three Weeks, Three Kids - Detta är en sådan där film som går på TV som mn bara tittar på för att man nte har någonting annat att göra. Den var väl helt okej.
Exorcist: The Beginning - En ganska bra skräckfilm. Den har intressant handling och så men kanske inte är så läskig. Ett stort plus på att det är två svenskar i huvudrollerna!

Italy

Heeej bloggen! Ville mest bara skriva att jag lever och att det är bäst här. Har även tagit sjukt mycket kort så dom kommer in på bloggen när min dator kommer tillbaka nästa vecka. Puss!

140527

Kameraladdaren är fortfarande inte återfunnen och min MacBook Air kommer tillbaka nästa vecka, men vad gör det när jag och min klass åker till Italien imorgon?! Sinnes! Men jag har fått låna min fina väns kameraladdare över natten så kameran hänger självklart med imorgon. Bloggar för stunden från min väns dator som jag fick låna över dagen, tusen tack! Men nu ska jag göra klart teknikuppgiften och sedan börja packa, iiih!