120531

Lämnade precis in den sista uppgiften, känner mig så sjukt lättad nu. Riktigt skönt att veta att man inte har kvar nå rester i något ämne!
Idag var det även sista riktiga skoldagen vilket också är rätt hyfsat. Och imorgon spenderar vi dagen med massa aktiviteter som kameratstödjarna gjort. Efter det så åker jag hem och fixar mig sedan bär det av mot Gröna Lund med bästavän för att se bästa Rebecca&Fiona. Kommer bli så jäkla fett! Grymt taggad!

120529

Hade rugby första lektionen idag, ganska roligt faktist. Dock tyckte jag faktist att det var mycket roligare i femman, haha. Kan ju även säga att det känns som att spanska provet gick riktigt bra, woopwoop! Nu ska jag ta och skriva klart min presentation som jag ska ha redovisning om imorgon. Ha en bra tisdag!♥

120528

Hola guapas!♥
Nu när jag ändå skriver på spanska kan jag ju även meddela er att jag har mitt sista prov imorgon. Känns riktigt skönt. Dock så måste jag sitta och råplugga på lite andra saker som måste bli färdiga snarast innan dom sätter ut omdömen så att jag når målen på allt.
Det har ju även vart köpingsyran i helgen, dock så tog jag inte en endaste bild så bloggen får lida. I fredags kväll så satt jag uppe i luften i Extreme Fly precis när det började spöregna. Var inte skönt kan jag ju säga. Kan ju även berätta att jag tillslut bestämde mig för att dansa i lördags. Gick inte nå bra alls eftersom jag missade några steg, men det är riktigt skönt att ha det gjort. Men nu ska jag plugga till provet och fortsätta göra klart massa annat. Puss!♥