110331

Sista mars, vår på ingång!:thumbup:
I tisdags så var jag i skogen och sen var jag så himla trött så jag orkade inte blogga och igår så var jag med Ida och sen var det innebandy träning. School today sen en liten runda med Ida, Hiwwo och Lucke, hah:)
Gick hem sen och softa framför tv:n i vårt väldigt fina vardagsrum, naat. Vi håller på att göra om tvrummet nu så allt ser ut som en svinstia men när det är färdigt så kmr det bli riktigt mysigt med en stor hörnsoffa, hihi;)
Helgen ser helt awesome ut. På fredag blir det en efterlängtad natt med Ida, Hågis och Hannah. Skit länge sen vi sov tsm, sist var fan i augusti när Hannah fyllde år. Sen på lördagen så ska Emma typ ha fest om jag inte helt missförstått allt? Men jag vet inte om jag kanske skippar den festen för matchen dagen efter är ganska viktig. Men nu vet ni typ hur min helg kmr se ut;)
Lovar verkligenverkligen att det ska komma mer bilder nån gång, typ när vi får macbooks, hah. Men vem orkar vänta så länge? Äh förfan, måste börja ta kort igen.
Datan lakkar som fan nu så jag måste nog gitta.
Tjingeling/h

110328

Plugg idag ända till halv fyra. Snacka om att man blir trött, vi är i en byggnad med 500 elever i typ 7 timmar varje dag. Tröttsamt? Ja.
Har inte så mkt att säga egentligen eftersom det inte händer någonting i mitt tråkiga liv, eller?;)
Nä, men jag bloggar mest för Ebbsons skull den här gången, hihi. Känn dig hedrad Ebba;)
Snart blir det våfflor, lite sent om man tänker på att våffeldagen var för typ en vecka sen men vad gör det? Senare så ska jag gå och hämta min bikinitopp från H&M som jag beställde typ i januari, snacka om lång vänte tid men bättre sent än aldrig;)
Men nu väntar tv:n på att få lite uppmärksamhet:D
Tjingeling/h


110324

Asså skolan tar kål på en, man hinner ju inte blogga:(
Fullt upp med att plugga&träna hela dagarna. Fått förslaget att jag ska börja med dagens outfit, why not?;)
Men det kommer tyvärr inte idag. Ni får hålla ut.
Egentligen har jag inte tid med att blogga eftersom jag har en spanska och två svenska läxor. Men ni vet ju själva hur det blir. Sitter iaf här och äter glass och lyssnar på musik medans jag pluggar:)
Men nu ska jag plugga vidare.
Tjingeling/h