110131

Jag har nyss färgat mammas hår. Jag tror det blev ganska bra, just nu så är hon och duschar av kletet, höhö.
Just nu så sitter jag och kollar på Top model 15:thumbup:
Sen ska jag nog träna lite.
Imårn efter skolan så ska jag ska kanske springa i skogen med Ebbson;)
Men nu kom mamma,
Tjingeling/h


110130

Asså jag vill bort från kalla äckel sverige nu!
SHORTS! Det är nånting jag jätte länge har längtat efter att ha på mig. Och fatta vad skönt att gå ut utan jacka?
Aja, jag har inte färgat mammas hår än för hon ville att jag skulle göra det där hudallergitestet så antagligen så färgar jag det på tisdag om jag orkar då:)
Skola imårn. Inga planer för vad som händer resten av dagen, kommer antagligen sitta hemma och plugga t so provet, blää.
Sleepytiime now:)
Tjingeling/h


110129

Nu är jag hemma från v-ås, eller jag har nog vart det ett tag;)
Det blir nog att köpa en helt ny mobbe eftersom att bara lämna in mobilen kostar 750kr typ, eller nåt sånt. Aja, jag köpte iaf en rosa vattenflaska eftersom alla mina andra har blivit snodda eller något, hah. Inte för att jag vet varför nån skulle vilja ha en använd vattenflaska men...
Osså köpte jag en present t Ida och typ en liten spegel. Sen åkte vi typ t biggan och handla mat osså köpte mami hårinpackning och torr schampo t mig. Tack mamma!:love:
Nu håller jag på att städa lite:tired:
Senare ikv blir det nog att färga mammas hår annars så gör jag det imårn. Första gången jag typ färgar håret själv, jag&mamma åker alltid t frissan för ingen av oss är speciellt bra på sånt. Eller det vet vi ju inte, vi har ju aldrig testat. Får väll se om jag kanske har en dold talang;K
btw , jag har 1000 spänn kvar:thumbup:
Tjingeling/h