110430

Hej sötisar!♥
Har ni haft en bra valborg, hah? Själv har jag haft en hyfsad dag i kolsva med Persson, Julia och några killkompisar;)
Vi har bara suttit hemma hos Jonte och kollat på film, myys. Funderar om jag kanske ska ringa upp nån och dra ut ikv. Har inget annat för mig så. Inga bilder idag heller, tyvärr. Men vi höres!


BORN FREE

Sjukt grym dag. Kom hem för en stund sen från malmön med folk. Mötte även upp JuliaH på stan, alltid trevligt att träffa nytt folk;)
Vi satt som ihop resten av kvällen tills hon skulle dra, bokstavligen. Vi hade kickass roligt men just nu så mår jag lite illa, har nog ätit en aning för mkt.

Jadu, vad ska ni göra imårn på valborg då?:)
Själv blir det nog en tur till kolsva med Persson för att möta upp folk. Fast jag vet fan inte om det blir så, allt har blivit så krångligt, hah. Annars blir det nog att stanna kvar i lilla köping, inte så stor skillnad?
Men ska ta och snacka med Persson om morgondagen nu, puss!

110429

Usch vad trött jag är. Sitter i sängen och funderar på om jag ska sova lite till, hah. Inte för att jag kommer hinna det men. Idag blir det mjukisar, orkar inte sätta på mig nå vettigare;)
Efter skolan så ska jag vara med Ida, näjz. Nu ska jag kolla vad jag har för gamla dokument på den här datan, hah. xoxo/h