100831


Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna

Spanskan blev inställd, skönt. Då hinner jag öva en vecka t på spanska förhöret, inte för att jag är så duktig och redan kan men;)
Fick ändå va kvar på skolan för de är ju synd att dom i C inte också har inställd spanska. Sen efter skolan så drog Ida, jag, Lucke, Hiwwo, Hågis och Hannah ner t stan för Hannah skulle hitta nåt t imårn. Aprå på de så är de är skolfoto imårn. Jag kmr ju bli såååå snygg, vilket jag blir varje år?;)
Aja, men vid fyra tiden typ så drog alla hem för vi hade träning och Hiwwo&Lucke skulle va bollkallar:)
Träningen gick väll sådär tkr jag..
Cykla hem sen och duscha och käka. Blir nog att lägga sig ganska tidigt ikväll för jag måste ju få min skönhetssömn t imårn, ellr hur?;)
Tjingeling/hhöhö, hiwwo o jag; )<3


100830

Jag vaknade kvart i sex. Började som vanligt 08.10. Idrott hade vi, längdhopp och 80m vilket jag är såååå bra på. Asså jag hatar att vår längsta sovmorgon är t 08.20 medans dom andra får 09.20!? Tio minuter liksom, men de är väll bättre än ingenting, i guess. Kom nyss hem från stan typ, köpte present t Hannah me Hiwwo, Ida och Lucke;)
Nu ska jag nog käka.
Tjingeling/h


vet att jag och mina brillor är heta;kk<3

100629

Vakna hemma hos Ida nån gång. Satt och snacka skit, käka frulle och fixxa oss. Sen så drog vi t mässan typ, kolla runt lite. Inte så mkt att se men? Kolla på RixFM saken, motorcykel saken och Erik Grönwall:)
Inget stort fan av han kan jag ju säga men han va sjukt bra^^
Hah, när han sjöng så stog jag breve nån sjuk tjej. Sen så stog vi i atograf-kön me Karro och sen kom Hiwwo och Lucke. Tog nån bild me Erik och hans atograf. Sen gick vi runt och tog lite bilder på dom andra, hahah. Asså älska han som va sjukt lik Edward(Robert Pattinson):love:
Sen drog typ Hiwwo, Lucke, jag och Ida in i mässan igen ellr va man nu ska säga. Sen cykla vi t hemköp för dom skulle typ köpa nåt efter de drog vi t nån lekpark. Fett kul hade vi iaf:K
Men sen så börja de typ regna osså drog Ida hem och då skulle jag också dra hem men då tog Lucke min tidning så jag stog där och käpa för att få tbax den, hahah. Så efter ett tag så drar jag utan min tidning men då har ju Ida redan dragit och jag hittar ju inte i elundområdet så jag fick åka tbax t Lucke och fråga hur jag skulle åka hem. Men jag fatta inte ett skit för han förklarar ju som han gör så jag åkte bara nånstans i spöregnet men som tur va så var de rätt väg, inte för att de fanns så många vägar att välja på menmen.. Sen när jag var hemma så käka jag. Sen kom jag på att jag hade några saker kvar hos Ida så drog jag dit när de typ slutade regna. Snart ska jag väll duscha och packa t gympan imårn:tired:
Imårn så blir de att  köpa present t Hannah. Ojuste min mamma har sänkt min månadspeng t 200:- :(
Tjingeling/h
visst är han lik?;o<3


mer bilder kmr när karro har skickat; )<3